Porsche 935 DP Flatnose

Bouwjaar:

Model

Body

Kilometerstand

aantal pk

Transmissie

Interieur kleur / materiaal

Lakkleur

Prijs 

1981

935 DP-1 Flatnose

Coupé

0 km

verscheidene opties mogelijk

Handgeschakeld

Door klant zelf te bepalen

Bruin

afhankelijk van de te kiezen uitvoering

Volledig van nul af aan, nieuw opgebouwde 935 DP-1. De originele DP Bodykit is op zeer professionele wijze door ons team gemonteerd. 

De basis van deze zeer unieke 935 DP- 1 Flatnose, is een roestvrije en schadevrije carrosserie.

 

Deze prachtige 935 DP-1 is voorzien van, een 930 Turbo achteras inclusief draagarmen. Tevens zijn het gehele onderstel inclusief remmen van een 930 Turbo geïmplementeerd. Het onderstel is in totaliteit gestraald en gepoedercoat. Verder is deze 935 DP-1 voorzien van nieuwe lagers en ophangbussen.

Om hem optisch af te maken hebben we speciale 3delige BBS velgen onder deze bijzondere Porsche geplaatst.

 

Deze 935 DP-1 Flatnose is een CUSTOM BUILD project, dat wil zeggen dat het project, zoals wij hem nu aan U presenteren, geheel naar uw persoonlijke wens kan worden afgebouwd.

Of U nu droomt van een 3.2 Liter motor of een 3.3 Turbo of een 3.6 Turbo, dit kunnen wij allemaal geheel naar wens implementeren. Uiteraard hebben wij alle gespecialiseerde kennis in huis, zodat elke motor ook word voorzien van de bijbehorende versnellingsbak en andere technische modificaties.

 

Tevens heeft U de vrije hand in de keuze van het interieur, of het nou gaat om de kleur of soort van bekleding tot het type stoelen etc.

Deze 935 DP-1 word geheel voor u gepersonaliseerd! De prijs van dit CUSTOM BUILD project is daarom ook afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Alle opties zijn bespreekbaar. bent u opzoek naar een ONE OFF A KIND gepersonaliseerde Porsche? Neem dan snel contact met ons op, wij staan u graag te woord voor verdere vragen etc.

 


Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie