911 2.4 E Targa restauratie


Type
Motor
Vermogen
Gebruik
Transmissie
Kleur
Interieur
Carrosserie

911 2.4 E Targa.
2.4 L
165 pk.
Straat.
Handgeschakeld 5 bak.
Viper groen.
Zwart.
Targa

 Deze Porsche Targa werd door een klant gekocht in Amerika. Gezien de foto's er op het internet veelbelovend uitzagen, kocht hij hem zonder hem eerst te gaan bezichtigen. Helaas bleek na inspectie van ons dat dit een zeer slecht uitgevoerde Amerikaanse restauratie auto was. De klant voelde zich hierdoor zo slecht dat hij in deze afzag van de restauratie. Na onderling overleg hebben wij toen deze project auto van hem overgenomen.

Deze auto is tot op de laatste schroef gedemonteerd en alle bruikbare delen hebben we laten zandstralen. Daarna konden wij beginnen met de laswerkzaamheden. Onze plaatwerker Richard heeft heel wat uren gelast om deze body weer als nieuw te krijgen. Daarna heeft Björn alles perfect gespoten in de originele kleur Viper Green. Tijdens de opbouw zijn alle delen vernieuwd of gerestaureerd .Zowel de motor als versnellingsbak zijn volledig door ons Inhouse gereviseerd.

Zoals op de foto's ook te zien is lijkt de Porsche fabrieks-nieuw. We hebben dan ook immens veel complimenten mogen ontvangen van diverse partijen toen wij de auto met ons meebrachten naar verschillende beurzen. Inmiddels zijn wij in de afrondende fase van dit project en heeft deze beauty al een nieuwe Belgische eigenaar gekregen. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel plezier met deze prachtige Porsche 911 2.4 E Targa!

 Dit is slechts een van de vele voorbeelden van projecten, die wij van A tot en met Z inhouse hebben gebouwd. Kijk voor meer van onze projecten in de rechter menubalk hier ziet u een opsomming van linken , welke u direct naar de gekozen projectpagina leiden.

Voor meer informatie en/of interesse naar onze mogelijkheden kunt u op de contactpagina onze contactgegevens vinden.

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie