911 2.4 S


Deze originele Porsche 2.4S werd ons gebracht door een Franse klant. Na een uitgebreide inspectie bleek dat er toch op meerdere plaatsen roestvorming was opgetreden, ondanks dat de Porsche in zuid Italie was aangekocht. Het rechter achterscherm, de rechter koker, enkele kleine plaatsen en al het plaatwerk rond de voorwielophanging waren doorgeroest. Na een volledige demontage hebben we de auto in de “spit” gehangen zodat we overal goed bij konden om te lassen.
Omdat we de oude lak niet “vertrouwden” hebben we gekozen om de gehele auto blank te schuren. Van hieruit zijn de nieuwe laklagen aangebracht in origineel lime green. Diverse chroomwerk delen zijn vernieuwd net zoals het Complete remsysteem, de schokdempers etc. Alle ophangingsdelen zijn gestraald en opnieuw gespoten. Ook de dure deurbakken werden vernieuwd en zo kreeg het interieur met een nieuwe dashboard cover weer zijn originele glans terug.

Nadat we ook de motor en de versnellingsbak een beurt hadden gegeven en alles weer werkte zoals een bijna nieuwe auto is de Porsche op transport gezet naar de klant in Parijs.

 

Dit is slechts een van de vele voorbeelden van projecten, die wij van A tot en met Z inhouse hebben gebouwd. Kijk voor meer van onze projecten in de rechter menubalk hier ziet u een opsomming van linken , welke u direct naar de gekozen projectpagina leiden.

Voor meer informatie en/of interesse naar onze mogelijkheden kunt u op de contactpagina onze contactgegevens vinden.

 

Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie