Agenda


 

 

Speed Service, Dé Porsche 911 Specialist staat met hun eigen stand op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022, op de ‘InterClassics Days of Elegance’. Dit vindt plaats op het landgoed van Chateau St. Gerlach in Valkenburg nabij Maastricht.

Onze bezoekers worden ondergedompeld in de gastvrijheid van het bourgondische zuiden, terwijl ze kunnen genieten van de meest unieke automobielen en luxe lifestyle producten.  

 

Programma InterClassics Days of Elegance 

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 worden de meest exclusieve classic cars gepresenteerd in diverse categorieën en gejureerd door een internationaal gerenommeerde jury  tijdens het ‘Concours of Elegance’. Op de zaterdag kunnen bezitters van klassieke auto’s en moderne super-cars deelnemen aan een sportieve Classic Rally & GT Rally, door de Limburgse heuvels en het Belgische en Duitse achter landschap met vertrek en aankomst bij Chateau Neercanne. De dag zal worden afgesloten met ‘Night of Elegance’ gala avond bij Chateau St. Gerlach.

Tijdens het gehele weekend worden de mooiste en meest exclusieve lifestyle producten aangeboden en nieuwe exclusieve automobielen, de klassiekers van de toekomst, gepresenteerd in de kunsttuin van Chateau St. Gerlach. Gerenommeerde klassieke autohandelaren bieden tevens het mooiste uit hun collectie aan. Het gastronomisch team van Les Salons, het restaurant van Chateau St. Gerlach, zal zorgdragen voor de culinaire invulling van het weekend met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed. 

 

Locatie Chateau St. Gerlach  

In de 12de eeuw trok kluizenaar Gerlachus zich terug in het Geuldal om er te bidden en regelmatig op bedevaart te gaan naar het graf van Servatius van Maastricht. Na zijn dood en heiligverklaring werd zijn graf een bedevaartoord en werd er een klooster met kloosterkerk gebouwd. Inmiddels bijna 1000 jaar later dient Chateau St. Gerlach als hotel en restaurant en is het onderdeel van de gerenommeerde Relais & Chateaux groep. De Amerikaanse president George W. Bush en de Rolling Stones waren hier al te gast. De grandeur van het kasteel, omgeven met authentieke bijgebouwen, uitgestrekte parken, tuinen en wijngaard, vormen op 18 en 19 juni 2022 het podium van de eerste editie van InterClassics Days of Elegance.

 Informatie & entreetickets: www.daysofelegance.eu

Ook Speed Service, Dé Porsche 911 Specialist, is dit jaar weer te vinden op de InterClassics Maastricht. Van 8 tot en met 11 september 2022 kunnen liefhebbers van classic cars weer genieten van de exclusiefste auto’s in MECC Maastricht. 

Dutch Grand Prix Classics

De klassiekerbeurs verwelkomt tevens een heel bijzondere auto: De Red Bull RB16B Formule 1 wagen van Max Verstappen. De beurs staat in het teken van ‘Dutch Grand Prix Classics’ en exposeert legendarische F1-auto’s uit de Zandvoortse racehistorie. Vanzelfsprekend kan de racewagen van Max Verstappen na zijn winst op Nederlandse bodem niet ontbreken, vindt organisator MECC Maastricht. Na het raceweekend in Abu Dhabi is het zelfs de auto waarmee Verstappen de eerste Nederlandse F1 wereldkampioen ooit werd!

De Dutch Grand Prix zelf vindt plaats van 1 tot en met 4 september 2022. Een week dus voor InterClassics Maastricht 2022.


Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie